Två sinnen, ett mål, två hjärtan, du & jag föralltid♥


Butterfly fly away


Brunch and boule

Nu sitter jag på bussen på väg till ett ställe där jag och några i släkten ska äta brunch och spela boule :) jag tar med mej kameran så ni får se bilder senare idag, hörs då puss💗


Forever alone

Hejsan alla! Som rubriken säger... jag ee forever alone nej då men men iaf det var så att på min gammla skola så är det vissa kvällar en sån här ungdomsgård typ med spel och massa skojsiga saker men men typ alla mina kompisar skulle dit idag men jag är ju hos pappi så jag kunde inte hänga på. Åhhhhhhhhh sörjer här hemma, det hade varit kul om jag hade kunnat följa med :'( ♥

Lite nytt

Ni kanske har märkt att det har blivit lite ändring i bloggen idag:) Jag bestämde mej för att göra en ny header så ja, det blev en slarvig och ganska normal så vi får se hur länge den sitter men så här ser det ut just ni iaf ♥


Nu


Water drops

Holla!

Idag så har min dag bestått av det vanliga... nej men det var typ en helt vanlig onsdag, skola, piano, foto, dans hehe :* Men idag så orkade jag inte gå ut och fota trosts att det har kommit en del snö så jag stannade inne och fotade lite vatten droppar :)
Jag orkar inte lägga upp alla men här är en :) (Jag vet att bilden är lite oskarp, jag fotade med manual fokus)

Today

Cheeena;3 inlägg från mobilen nu då hehe, iallafall idag ska jag tagga till mamma och sen så måste jag plugga ;/ åhhh drygt:(


Random bilder!

Visar lite random bilder nu bara för att jag ee konstig *happy face* nej men det var tusen år sen jag fotade dom så det är väll lika bra att lägga upp dom nu ;)



Solen skiner idag....not

Hola!
Kom nyss hem från gymmet & ska snart åka iväg någon stans:) Igår var det ju Fredagen den 13 men jag visste inte det försen tv 6 killen sa det ;) Så nu ska jag nog göra något men jag kommer sääääkert blogga mer senare idag :D Puss och kram skumbanan!



Blåsippor♥

Chaaa :D Hinner inte blogga nu men hör av mej imorgon puss ♥

Hjärt Bokéh


Bubbelrosa bilder

1, öppna eran bild i photoshop & tryck sedan på den svart vita cirkeln längst ner, välj solid color/enfärgad som står högst upp.
2, ta därefter en lila färg (jag använder #b252a1 tryck sedan på okej.
3,Tryck på "rullgardinen" där det står normal ovanför där du ser dina lager, och välj Lightning bredvid rullgardinen står det opacitet/opacity sänk den till 20-30 %
4, Gå till Layer > New Adjustment Layers > Curves (Lager > Nytt justeringslager > Kurvor). Ändra blandningsläget till Screen (Raster) då blir bilden automatiskt ljusare.
5, Gör likadant som i steg 1 men använd denna gång en ljusgul färg (jag använder fce06e) ändra blandningläget till Multiply (Multiplicera) och dra ned opaciteten till 30%.
6, Tryck (CTRL+M) och dra ner ljuset lite tills du får det ljus du vill ha.
7, Taadaa klart!

Kind of snow...


 

Hola! Idag visade jag mej ute igen med kameran, ni har ju bara fått sätt massa bilder inomhus på sista tiden men gues what jag tog med mej allt och fotade lite:).  Det hade kommit pytte lite snö under kvällen men inte mycket alls iaf tillräckligt mycket för att skriva mitt blogg namn hehe ;)

Jag hopas bara att det kommer mer snö snart så att det blir "riktiga snö bilder" här på bloggen :)

xoxo♥


Lite nytt

Hejsan alla!  Vet inte om ni kanske märkt det men jag har fixat lite med bloggen idag (eller jag är inte klar jag håller fortfarande på) så det är det jag gör just nu.
Det är inte så stora grejer och det är mest i menyn som jag fixar och donar :)

Bloglovin!

Följ min blogg med Bloglovin


Mushroom

Chena igen !
Sitter hemma med Emily nu och vi ska snart äta frukost hehe *W* Jag ska snart fixa med ett photoshop inlägg men jag har varit upptagen med Emilys designe, men det kommer tro mej :D
Xoxo♥

Tävling

Hej hej jag är med och tävlar på http://miicaelacaldegren.blogg.se om en länk i hennes meny :)Hoppas jag vinner :D
xoxo ♥

Klockan går!

Hej! Klockan gick mycket fortare en jag trodde idag så jag han inte göra ett photoshop inläg ;( Förlå förlåt förlåt!
Kanske gör det imorgon istället ♥
xoxo♥

Blue Bubbels

Fotade bubblor nyss, här ser ni resultatet :)

Cloudwalker

Good morning sunshine!

Nu ska jag göra i ordning mej och förmodligen så ska jag göra ett photoshop inlägg senare idag ^^ ses då
xoxo♥

Love Hope Smile


A smile is the best makeup a girl can wear

 

Chena mittbena! Idag är det 13 dag jul (känner att bilden verkligen passar...) hehe ;) Ja som sagt vi har tagit ut granen och packat ihop det mesta av jul pyntet..snyft snyft.

Jag fotade lite också, en av bilderna fick ni se tidigare idag under det här inlägget, men som ni nog förstår så är den är bilden i det här inlägget inte fotat idag ;)

 

Jag saknar sommaren dock vill ut och fota men vädret är fortfarande tråkigt så I keep waiting:*

Men men vi ses imorgon vem vet kanske lägger upp lite från bilderna jag tog idag så keep it up

xoxo ♥


Utan kärlek är vi som fåglar utan vingar


Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv


Ljusa härliga bilder


                     Tänkte visa er hur jag redigerade den här bilden nu :)




1, öppna eran bild i photoshop & tryck sedan på den svart vita cirkeln längst ner, välj solid color/enfärgad som står högst upp.



2, ta därefter en mörkblå färg (jag använder 000d3e) tryck sedan på okej.



3,Tryck på "rullgardinen" där det står normal och välj "exclusion/uteslutning" bredvid rullgardinen står det opacitet/opacity öka den ca 30-50 %



4,Tryck sedan på Bild/Image" > "Justeringar/Adjustments" > "Intensitet/Kontrast/Brightness/Contrast> och öka kontrasten lite.



5, Det sista vi ska göra är att få in lite mer ljus i bilden och det gör du med hjälp av Kurvor/Curves (CTRL + M) och öka linjen tills den får ett härligt ljus.